< Till bloggens startsida

Monte Carlo staring Selena Gomez



Igår kväll passa jag på att kolla på Monte Carlo. En film som gick på bio sommaren 2011, men som inte kommit än till Sverige vad jag vet. Valde att kolla på den med enbart engelskt tal (då det är så film ska ses om du frågar mig!)

Filmen handlar om en flicka vid namn Grace som hunder hela hennes High School tid drömt om att resa till kärlekens stad paris. Hon har arbetat ihop pengar till resan genom att jobba på en väg krog och åker iväg efter att hon gått ur high school. Resan bär av med sin bästa kompis från jobbet och hennes styvsyster som hon inte kommer så bra överens med.

Väl frame i Frankrike början resan som vilket annan turist resa, men spårar snart ur då det visar sig att Grace är en exakt kopia av den bortskämda hertiginnan Cordelia Winthrop Scott. När alla misstar Grace för att vara Codielia spårar snart resan ur och Grace går från att leva ett normal "Svensson" liv i Texas till att leva bland höjdarna på medelhavskustens Monte Carlo. Detta kan ju aldrig sluta på ett bra sätt!

En kul handling med bra skådespelari gör att filmen är bra. Filmen är inspelad i Europa och den medelhavs kulturen som kommer fram gör att filmen känns mysigare, men ändå mer spännande.

Filmen får betyget 3,5/5

Kommentarer

Kommentera inl‰gget h‰r:

Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

Bloggadress:

Kommentar:

Kom ihÂg mig?
Trackback
RSS 2.0