< Till bloggens startsida

The new Gudrun!

Nu sitter jag här vid datorn och hör stormen vina utanför! Just nu råder det storm över i princip hela Sverige sägs det! Ett oväder i norr och ett här i söder! Kul när dem krockar över stockholm sen i mitten ;)
Nej men vi får hoppas att allt slutar bra och att den inte blir lika förödande som Gudrun!
Vad som står på schemat idag är att åka och kolla på lillbrorsan när han spelar match idag! får se om jag tar med kameran. Måste försöka lära mig ta bilder i ishallen! :) Sen har jag lite design jobb att göra ikväll med! så dagen kommer nog flyta på! :)
Hoppas ni har en bra dag så hörs vi!

Äntligen!

Äntligen fick jag ordning på designen igen! Som ni kanske märkt så har den varit helt fuc*ed up, men nu är den i stort sätt återställt!
Att det tagit sån tid beror på att jag jobbat/jobbar med ett nytt projekt. En fansida för One Direction. Är ni sugna på att kolla hur den ser ut kan ni kolla in den här!

Siblings

Syskon är väl roliga ibland. Ena sekunden är dem sjukt glada, andra sura som citron och sen superglada igen! haha:) så nu sitter vi och kollar på tv tillsammans, Aladdin på tv!

Lady Gaga on X Factor 2011


Boyce Avenue

Dare To Believe
What Makes You Beautifull

Hit the lights - Selena Gomez


Why?

.

På jobbet!

Har just nu lunch. Dagen går sakta men säkert framåt! Ska bli skönt när dagen är slut för då har jag en ledig dag imorgon och sen jobb lördag och söndag! Så nu är det bara 4 timmar kvar av denna dagen! #KeepFighting


Jessie J - Domino


tired


Jobb

Kom precis hem från jobbet och är riktigt trött och seg i huvudet.. Tur att vi inte har någon träning ikväll! Skulle aldrig överleva den xD

This was fun..

Fick denna frågan i en kommentar.  och För att svara på frågan, NEJ jag är inte bög!
Sen är det ju moget att skriva mormor istället för sitt namn, ip adressen lagras och det är ju så svårt att spåra..

My room


Message

Tror de kommer till Sverige snart igen, eller vad tror ni?! Låter lite väl skumt i slutet! haha :)

Svar på kommentar


Hej Elin!
Japp jag gillar One Direction och har väl fått en släng av 1D infection! ;) Ville bara tacka för din fina kommentar :) #1DFamily

Up all Night! One week left!

update! Guess who!?

Words can hurt!

Om en människa har möjligheten att sprida denna lyckan till en annan är det inget man ska förstöra, utan uppmuntra! Tänk på det!

Har ni sett bannern?

Japp det är reklam för att vi ska få Up all night - One Direction upp på första platsen! är du med? Vill du sprida detta vidare med hjälp av denna bannern? kopiera koden och klistra sen in den på din blogg där du vill ha bannern!

<iframe src="http://files.bannersnack.com/iframe/embed.html?hash=22ed921225f1ab6e1dcde542b3589048&bgcolor=%233D3D3D&alt=screenshot&wmode=window&t=1321220604" width="1000" height="300" frameborder="0" allowtransparency="true"></iframe>
Har ni kollat igenom hela bannern? Om ni drar musen över så kommer ni höra vad dom säger med! :)

Gotta be you snart på spotify?

Tror att Gotta be you släpps på spotify snart! Och då tillsammans med b-tracken "Another world" och några remixer av singeln Gotta be You! Vad tror ni? Se bilden!

Monday

Måndagen har spenderat med att ta det mest lugnt, skönt faktiskt! Känner mig piggare igen efter en jobbig helg med förkylning.. Så snart bär det av till träningen! :)

Idéer

Har fått en grym idé på en blogg! sitter och skissar på papper just nu hur jag ska utforma den. Om den blir bra hoppas jag att det finns någon som är intresserad av att använda den. Hoppas Hoppas!
Ska i alla fall börja jobba på den efter lunch :)

test

Blogg

1D on X factor - Gotta Be You


sjuk

sjuk är ju kul att vara, bara att kämpa!

Blogg torka

Hej Hej alla!
Som ni märkt har jag inte bloggat på ett tag, detta beror främst på att jag har hållt på med bloggdesigner åt två novellbloggar, får säga att dem bliv riktigt bra! kolla in dem här nere (och om ni klickar på bilden så kommer ni till novellerna!

Family <3


varma bilder i ett mörkt november


Funderingar

Har så många olika tankar jag går och funderar på, vet inte vart jag ska börja, men något jag måste säga:
Har ni sett den nya One Direction musikvideon för låten "Gotta Be You"? Tycker den är riktigt bra! De fortsätter på temat kring lägerelden och gemenskapen, något som den gruppen verkligen har. Elden som symobliserar glöden de har för det de gör och sättet de umgås kring det de lever för. Grymt!
.
Jag får även flash backs från när jag var liten (eller ja, mindre i alla fall). Jag gick i 6an och det var nog ett av de bästa åren i mitt liv. Vi var ute under två dagar med klassen. Cyklade ut till en lägerplats och campade ute i skogen, vid en sjö och det jag kommer ihåg mest är äldarna och hur ruskigt kul vi hade! (och det faktum att vi höll på att dö av värmeslag i vindskydden då vi äldade på regällt, vi får väl skylla oss själva för det!)
Detta var bara en av de tankar jag har just nu, kanske kommer en till idag vem vet!? Men så läge, ta och kolla på denna gryma musikvideo som visar den glöd och gemenskap man ska ha i livet!
.

Photoshot


Gotta Be You - One Direction


vilket liv jag har..

liv

Sammanfattning EMA

Tycker showen i sig var bra och priserna gick till rätt personer! Gaga och Selena Gomez ägde verkligen scenen när de uppträdde. Men den största besvikelsen är nog faktist Justin Biebers uppträdande..
Jag har alltid tyckt att han är talangfull, och visst alla kan ju glömma texteb bågon gång. Men själva uppträdandet han gjorde var bara rörigt. Första delen med hans nya låt Mistletoe var på ca 1,5 minut där han hoppade mellan olika delar i låten för att hinna med (plus att han tappa texten) det mesta av den låten lät ohhh, ohhh, ohhh och någon form av nynnande. Andra låten han sjöng (han körde på medly som många andra gånger under awardshowerna) så körde han sitt säkra kort "Never say Never". Tur det för det räddade hela framträdandet från en undergång!
Men som sagt, han är bara en grabb på 17 år, lätt att det händer och det lär ju inte vara någon som kommer ihåg detta uppträdandet senare!
MTV EMA 2011

MTV EMA 2011

Kommer kolla på detta ikväll!

Gameday!

Ligger just nu och laddar inför dagens match mot Hanhals. Redan varit uppe och varit och värmt på isen i Alingsås. Snart är det lunch och sen bär det av igen!

Gameday!

Begär mig mot hallen, match och vi kämpar för 3 nya poäng!

Potterhead


Ellen!


job

Har jag sagt att vi inte är riktigt normala på mitt jobb?

photoshop


1DToNo1


Kolla videon

haha här bjuder man på sig själv! xD http://yfrog.com/0hhgzz

snart är det Jul!

Börjar närma sig jul nu, grymt gött!
Tog dagen ledig från jobb då jag kände att det kunde vara skönt att vara hemma. Har plockat och grejat och även försökt få igång två datorer, gick inget vidare så nu stor dom i skräphögen i garaget!
Tänkte lägga mig ner nu och läsa lite. Sen är det träning!

Sjukt kul!


Kul intervju!


Header!

Har tillslut fått ordning på headern så den ser normal ut i övergångarna ! :) och precis som det brukar vara med HTML kod så var det bara en siffra som var fel.... Sitter nu på bussen och lyssnar på musik, drömmer mig bort i höstrusket!


Morning!

Yes good morning to you all! I don't know why Im writing this in english, but I do it!..
So day two under the schoolbreak here in sweden and what shall I do? As I've told you earlier Im going to work today and later this evening have a Ice session :)
But need to go now, will take the bus sooon!

RSS 2.0