< Till bloggens startsida

today's adventure!

Hade min syskondag idag med mina små systrar, skridskoåkning i ishallen och lunch med lek på Leos lekland blev dagens aktiviteter!

Gameday!

Match idag! Möter Vännersborg borta, tredje matchen denna veckan och alltid lika kul! :) Vad har man gjort innan matchen då? Städat och plockat på rummet, lyssnat på musik och tagit det mest lugnt, känns bra det med! Kommande veckas planering:
Måndag: Barnvakt åt mina små syskon. Några aktiviteter är inplanerade för det!
Tisdag: Jobb och träning
Onsdag: Jobb heldag, ev kolla När Borås Hockey möter Leksand i Borås Ishall
Torsdag: Jobb och träning
Fredag: Match
Lördag: Jobb
Söndag: Match Finns ju lite att göra, även om de som går i skolan har lov så har vi på leos inte det!;)

Som sagt

Avslutar jag denna kvällen att se min barndoms idol på film! Harry Potter!


Lördag

Jobb och film står på schemat idag! Jobbet är avklarat så näst på tur står film!
Bild från jobbet, ansiktsmålning idag och fick vara modell! ;)

Justin Bieber - Under The Mistletoe whole album!


summer to winter


Ny header!

Som ni ser så har jag en ny header här på bloggen! Försöker få till ett snyggt bildspel där, men det är inte det lättaste! :P vad tycker ni om den?:)

Lunch!

Precis ätit lunch med min lilla syster som är hemma med mig idag för hon mår inte så bra.. Men man kan ju undra hur många det är som är hemma när katterna sätter sig vid matbordet när jag och hon skulle äta...

In the car!

Sitter just nu i bilen på väg till träningen. Har hamnat i någon konstig julkänsla, och det är två månader kvar till jul!? Skumt! Detta beror kanske på att dagarna är kortare och mörkare i Sverige nu? Att det har börjat bli kallt? De x antal julsånger jag lyssnat på sista ? Skum känsla, men gillar julen så ska inte klaga!:)


#CHESTNUTS with Justin Bieber and Usher


Allt för min syster

Sök den, se den, känn den!

Glömt av det helt! :(

Men här är hela musikvideon till under the mistletoe!

Sorry!

Dålig uppdatering, suger men har inte riktigt tid till att blogga :/ men ska försöka förbättra mig, mycket träningar och jobb just nu. Plus att det inte händer nåttmer spännande än det i mitt liv  just nu, men men. Vad tycker ni om låtarna jag lagt upp här på bloggen? Kolla låten under. Love on top, sjuk glädje explosion!
Bye!

One Direction, Gotta Be You!

Gotta Be You by One Direction Fan app
Och hela intervjun!
Gotta Be You intervju by One Direction Fan app

hetaste!

sjukt het tjej med en grymt bra låt!

Sjukt bra!

Denna låten är/kommer vara sjukt bra. Kan inte vänta mer! Ja jag är en beliber, och? :P förlåt för kass uppdatering..

Matchdags

Match idag! Alltid kul, matchen gick väl så där. Fick en smäll mot ryggen som känns. Men så länge man kör så tänker man inte på det!

Just det, det var borta match mot skrytbygget Varberg, matchen sluta 4-2. Dock orättvist resultat då jag tycker vi hade bäst spel under största delen av matchen! Nu laddar vi om och har åter match på fredag, då borta mot nittorp !
Hjoppe


words hurts

Word can hurt, sometimes even more when you write them down

Sega måndagar!

Måndagar måste vara den segaste dagen på veckan, eller aa kanske. Många av veckans dagar kan kännas sega! ;)
Nu laddar jag om för morgondagen med lite go musik! Måste bara säga att denna låten betyder verkligen sommar för mig. Eller all country musik är sommar för mig. Tror att männsikor som bor i stan har svårt att känna den känslan ja får av den musiken. Det är ju ändå en contrysong för oss på "the country" :)

Inte långt kvar till Jul nu!


Seriepremiären avklarad!

Japp då var den avklarad och det blev en vinst med 6-3!

Seriepremiären avklarad!

Japp då var den avklarad och det blev en vinst med 6-3!

Mobil inlägg on the road!

Sitter just nu i bilen på väg till träningen, kände för att slänga in ett inlägg så här på eftermiddagen. Dagens äventyr än så länge har bestått av jobb, chillning och nu träning. Såg på en blogg att Sonymusic sweden lagt upp en film från helgens #Bring1DToMe event jag tänkte kolla på ikväll när jag kommer hem! Tror inte man hinner med så mycket mer än detta idag. Får ladda upp för morgondagens äventyr som består av mer jobb och mer träning!

Kommer säkert blogga ikväll så hörs väl av då kanske! :)

Hjoppe


Syrran

Var precis nere och hämta min lillasyster igen! Hitta lite söta bilder på henne! ta en titt! :)

några till

Måndags besvär

När man bor i en mindre stad (eller ja den 13 största i Sverige) är man inte direkt van med bilköer, men man kan hantera det. Men om man är som jag och bor i ett samhälle på runt 300 personer lite utanför den lite störrestaden är man inte van vid att stå i bilkö på vägen hem. Snacka om att en planering lätt kan spricka då man hamnar i en 20 minuter lång bilkö...

track of today


söndagens låt!


Söndagens äventyr

För många av dem jag följer på twitter var det en intensiv dag. One Direction var i sverige för ett fan event och man kan väl säga att det urartade.. kolla videon som var med på tv4 nyheterna om ni vill veta mer!
Men vad har jag gjort då?
Matchdags var det som gällde för oss, genrep inför seriepremiären nästa vecka, om vi spelar som vi kan borde det gå bra för oss i år. Ser lovande ut, men alla måste verkligen göra all de kan för att laget ska gå bra! :)
Hjoppe

movie time!


Lördags tur

Jag har lyckats med nått bra nu! Skulle in till stan för att köpa ett par byxor. Halvvägs in börjar jag leta efter bankkortet och upptäcker att jag glömt det hemma.. Lyckat! Hoppas ni får en bättre start på dagen än vad jag har fått i alla fall !
Hjoppe


RSS 2.0