< Till bloggens startsida

Believe Acoustic

Justin Bieber kommer snart att släppa ett akustiskt album, kommer att bli sjukt bra tror jag! Lyssna kolla bara på dessa videos!
 
 

The Hobbit

Var i mellandagarna på The Hobbit - en oväntad resa. En "uppföljare" till sagan om ringen triologin, fast den utspelar sig före de tre filmerna om ringen. Eftersom jag inte har läst böckerna så visste jag inget om handlingen före filmens början, utan var helt nollställd så att säga. Jag måste bara säga att jag blev glatt överraskad. Filmen var riktigt bra och de 2 timmar och 50 min som man spenderar i biosalongen går på tok för snabbt. 
 
Historien börjar med en tillbaka blick där de viktigaste förhistorierna berättas. Efter den så skenar berättelsen iväg och man får följa med på deras resa mot målet. Under resans gång får man åter se bekanta ansiktet, men även nya. Miljöerna känner man igen sedan tidigare vilket gör att man trivs ännu bättre! Jag vill inte berätta för mycket om filmen då det kan förstöra hela upplevelsen. Det som var lite intressant bortsett från handlingen var att filmen var i 3D och inspelad med en ny högre upplevelse vilket gjorde att kvalitén på filmen blev så löjligt bra att det kändes overkligt.
 
5/5 får den och den kommer lätt stå i min dvd hylla när filmen släpps!
 

Lång helg avklarad

Helgen avklarad med match, jobb och förberedelser inför denna veckan. Veckorna fram till jul har gått ruskigt snabbt och sista veckan kvar kommer att å minst lika snabbt!

Idag så ska det grejas hemma innan jag åker till stan för skola och sedan personalmöte på jobbet!

Tisdag

Lång dag idag som inte är över än.. Mycket har hunnit med och mycket har glömts bort, inte bra! Morgonen började med att jobba 2 timmar då vi hade utbildning i det nya kassa systemet på jobbet. Kommer vara lite krångligt nu till att börja med, men kommer nog underlätta en hel del för oss när systemet är inkört! Den funktionerna jag älskar redan är prisfråga (att vi inte hade det innan är ett skämt) och en knapp så vi kan parkera köp. Bra gjort jobbet! :)
 
Efter det så var det direkt över till skolan där vi hade ännu en utvärdering av VFU och fick den godkänd av våran kursansvarige. Efter det en kort lunch och sen ett planeringsmöte inför nästa kurs som är Matematik I. Efter det sprang jag över till jobbet igen för att hjälpa till att laga lite småsaker som var trasiga och behövdes lagas, lampor som skulle bytas m.m! Hem, åka iväg igen för att se syster nummer 4 luciauppträdande i skolan. Kändes skumt att gå in i den skolan då jag sjäv gick där i 6 år (för typ 8 år sedan) och allt som då kändes hyfsat stort kändes riktigt litet nu.. Tänk vad som händer i puberteten! 
Nu är det inte många timmar kvar av tentaplugg innan det är dags att sova och ladda för en morgondag!
 

Justin Bieber - Down to Earth

 

Tenta vecka igen!

Nu var det så dags igen för ännu en lång tenta vecka! Blir lite smått iriterad på skolledningen som lägger en tenta veckan efter att man kommer tillbaka från en två vekor lång VFU-period med deverse uppgifter som ska göras även där... Så hur denna veckan ser ut för mig nu då..
 
Måndag: VFU-uppföljning, tentaplugg och träning
Tisdag: VFU-uppföljning, tentaplugg, gym
Onsdag, Ullared, tentaplugg, gym
Torsdag, föreläsningar, tentaplugg och träning
Fredag: TENTA, ev bio på kvällen
Lördag: Lång bortamatch
 
Förutom tentan så är det bra, ser fram emot vårt "jul lov" eller tid för egenstudier som det heter på högskolan..
 
Hur är det mer er alla?
 
Johannes

Olle Bescher

Olle Bescher är en ung svensk kille som om allt går rätt kommer ha en lyssande framtid inom musiken!
Lyssna och säg vad du tycker!!
 
Och här är hans egna låt "Just Me" som ni även kan lyssna på via spotify! 
 

RSS 2.0