< Till bloggens startsida

Opa mig bort

rubriken säger allt...

Melo 2012 del 4

Pirelli på scenen nu, bra drag. Go Girl!

Vår nya tronföljare Estelle!

Jag tycker det är skitkul att hon äntligen kommit och tycker verkligen att sådant ska firas. Därför var det tårtbak i går och självklart blev det en prinsesstårta! =) Vet att många jag känner är emot att fira detta, men den diskutionen orkar jag inte ta här..
Välkommen till världen Estelle!:)

Justin Biebers genombrott i Sverige?

Alla vet att Justin Bieber har sin stora skara belibers, men jag tror att hans nästa album kommer göra att han slår igenom på riktigt! Vad tror ni? Han släpper sin nya singel på tisdag med en låt från hans kommande album. Lyssna här nere och säg vad du tycker! (Spelningen är dessutom från en av LMFAOs spelningar i Sverige! Dock var justin aldrig med här!)

Call Me Maybe [Music Video] Feat. - Justin Bieber, Selena Gomez, Ashley Tisdale, & MORE!


Söndagar för mig själv

Varit en riktigt skön söndag. Legat på sängen och bara lyssnat på musik, kollat på tv och mest tagit det lugnt. Ska avsluta kvällen med att kolla på Harry Potter. Ska kolla "hela" sista filmen, alltså del 1 och två på raken. Kungligt är det! :)

Johannes

My veddig is going to be like this!


Bloggtorka igen..

Men denna gången har jag en bra ursäkt eller ska jag säga anledning? Jag har legat febersjuk sedan i måndas. Febern kom smygandes under dagen och när jag sedan kom hem på kvällen så hade jag 39 graders feber. Så har vilat hela veckan. Första feberfria dagen idag och första gången jag satte min fot utanför dörren hemma sedan i Måndags. Men vilket väder det varit idag! =)

Nu taggar jag upp inför en ev play off match imorgon borta på Tyringe i skåne!
Hörs snart
Johannes

Sängen

Ligger just nu i sängen och tänker på dagens bravader. Sista seriematchen för denna säsongen. Nu väntar play off spel torsdag, lördag och ev söndag. Ska bli sjukt nice!!

Ska nu avnjuta resten av kvällen med att lyssna på lite musik och läsa i min kalle anka pocket! Passar på att önskar er som ska stalka One Direction imorgon en riktigt awesome day och ha sjukt kul!
Johannes

Melo 2012 del 2

Deltävling 2 är klar!! Tänk att den så på förhandstippade "sämsta deltvälingen ever" ändå höll en hyfsad klass! Ulrik och David gick vidare, den sistnämnda hade jag aldrig hört talas om innan, men bra fart på låten var det! Ska se om jag kan länka in deras uppträdande här under!

Fredag vad ska man hitta på?

Ja nu har jag "tjuvlyssnat" på nästa deltävlings melodifestivalen bidrag. Tänkte sammanfatta det hela genom någon form av twitt cam, video blogg ikväll, Hur tycker ni det låter? :)

Som rubriken låter så har jag lite ångest över vad man ska göra idag. Har redan handlat, grejat hemma, varit ute och sprungit och nu vad ska man göra efter det?
Johannes
(Photoshopa lite också xD)

Mycket på schemat idag!

Ja idag finns det lite att göra på schemat! Ska ladda busskort, in och jobba, personalmöte och ska försöka blogga lite. Är skit dålig på det just nu, men har mycket annat att hinna med också! Sedan kommer ju deltävling 2 av melodifestivalen på lördag och tjuvlyssningen sker ikväll!!
Johannes

Melo2012 del 1

Vad ska man säga? Glad eller ledsen? Positivt eller negativt? Grymt eller kast? Ja, många har lagt sin åsikt om första deltävlingen av årets Melodifestivalen och här kommer min. Låtarna som gick vidare till finalen var bra, de förtjänade det om man säger så. En bra bredd med två riktigt bra låtar!
Det är låtarna som gick till andra chansen där emot som gör mig besviken. Vem kan rösta på en j'vla pedofil som inte ens kan sjunga? Jag menar se på han.. Ser ut som hans bästa år pasera för drygt 40 år sedan och med snusiga tänder och ne kan inte ens fortsätta.. Vad tänkte ni med? En positiv sak är att Sean Banan gick till andra chansen, en plats han förtjänar och där han kommer kunna göra stor nytta med sitt underhållningsvärde i showen! Men Afro-dite eller Marie skulle tagit Flinks plats i andra chansen...
Stor ros till programledarna som gjorde ett kanonjobb! Glamoröst men ändå på något sätt väldigt jordnära. En bra ledare trio i år alltså!

Melodifestivalen uppladdning!

Ja just det, nu drar äntligen årets upplaga av melodifestivalen igång och första stoppet är Växjö! Under dagen kommer jag att skirva mer om bidragen som är med samt hålla i en "live show" där vi lyssnar igenom bidragen och försöker att placera dem i en slutgiltig resultatlista. Så stay tuned!


RSS 2.0