< Till bloggens startsida

hahaah


Miley Cyrus's Justin Bieber impression!


Miley Cyrus ft Johnzo West - "You're Gonna Make Me Lonesome When You Go"


Goste låten just nu! Michel Teló - Ai Se Eu Te Pego

Har du spotify? passa på att lyssna på den där! Michel Teló – Ai Se Eu Te Pego

MY LAST VIDEO!!!


Dylan and Cole Sprouse behind the scenes of "Milk Mustache"!


Kvällens låt


Sexi


Vad ska man säga?

Gårdagen vill jag bara glömma. Inte kul alls

Gameday

Ligger just nu i sängen, lyssnar på musik och laddar för kvällens match! Ska bli sjukt kul att spela! Lets go!


Tisdag

Vad ska man säga. Funderar mycket just nu på vad som ska hända, vad som ska komma och passar på att drömma mig tillbaka med gamla klipp, musik jag lyssna på för ett par år sedan och hoppas jag har en plan klar snart! Vad tror ni, vad ska man hitta på med livet?


Lång helg och en chill början på veckan

Helgen var lång och den kändes nog längre då man inte riktigt mådde hundra. Idag har jag tagit det lugnt mest och börjar känna att man börjar piggna till igen! Nu på kvällen passa jag på att gå ut och busa med små syrorna i snön som kom i helgen. Underbart! :)


The Day after tomorrow fick avsluta kvällen


Fredagskväll med Malin - One Direction


My day, My life with Jake


Roligaste svenskan på andra sidan?

Maria måste vara en av de roligaste, varmaste och goaste svenskarna på andra sidan atlanten! :)

Vanessa Hudgens på röda mattan

Vanessa Hudgens at the Australian Journey 2 premiere


Vanessa Hudgens at the Australian Journey 2 premiere
Vanessa Hudgens at the Australian Journey 2 premiere

Dåligt..

Blev inte som tänkt med min uppdatering. Varit ruksigt trött, jobbat och tränat. Tog därför ledigt idag så några inlägg kommer säkert idag :)
.
Om man sammanfattar gårdagen så firade vi en kompis som fyllde 18 vilket är ett stort steg i sverige för då blir man myndig! Vi var ute och åt god mat och sen skulle vi vidare för att spela curling. Detta sket sig dock då det blivit något fel på vår bokning. Men men, det gjorde oss inte så mycket utan vi hade en riktigt kul kväll!
.
Johannes

Dagens plan

Idag är inte mycket inplanerat. Sista lugna dagen innan det blir lite jobb m.m. Match ikväll hemma mot Hanhals är väl det som står på schemat idag.
.
Torsdag fredag blir det jobb och träning. Fredag kväll efter träningen blir det även att fira F som fyller 18 år! Vet inte riktigt vad hon planerat än men blir nog kul allt ihop! Lördag blir det 10 timmars arbetsdag och söndag lång borta match. Kommer försöka att hålla bloggen uppdaterad! :)

Missa inte detta på fredag!


Vanessa Hudgens i Australien


Vanessa anlender till Melbourne i Australien för att "promota" hennes senaste film "Journey 2: The Mysterious Island". Hon gick tillsammans med hennes motspelare Josh Hutcherson på röda mattan den 15 Januari. Man får hoppas de har en trevlig vistelse i Australien!


Monte Carlo staring Selena Gomez



Igår kväll passa jag på att kolla på Monte Carlo. En film som gick på bio sommaren 2011, men som inte kommit än till Sverige vad jag vet. Valde att kolla på den med enbart engelskt tal (då det är så film ska ses om du frågar mig!)

Filmen handlar om en flicka vid namn Grace som hunder hela hennes High School tid drömt om att resa till kärlekens stad paris. Hon har arbetat ihop pengar till resan genom att jobba på en väg krog och åker iväg efter att hon gått ur high school. Resan bär av med sin bästa kompis från jobbet och hennes styvsyster som hon inte kommer så bra överens med.

Väl frame i Frankrike början resan som vilket annan turist resa, men spårar snart ur då det visar sig att Grace är en exakt kopia av den bortskämda hertiginnan Cordelia Winthrop Scott. När alla misstar Grace för att vara Codielia spårar snart resan ur och Grace går från att leva ett normal "Svensson" liv i Texas till att leva bland höjdarna på medelhavskustens Monte Carlo. Detta kan ju aldrig sluta på ett bra sätt!

En kul handling med bra skådespelari gör att filmen är bra. Filmen är inspelad i Europa och den medelhavs kulturen som kommer fram gör att filmen känns mysigare, men ändå mer spännande.

Filmen får betyget 3,5/5

Daniel Radcliffe: Nytt klipp från 'The Woman In Black'

Här kommer ett klipp från The Woman in black som skådespelaren Daniel Radcliffe spelar i!

Dylan & Cole Sprouse på "Så flippat" (So Random)

Killarna Dylan och Cole Sprouse kommer medverka i ett avsnitt av tv-showen "So Random" (Så flippat på svenska) som kommer sändas ikväll på amerikanska Disney Channel. Vet inte när avsnittet kommer till Sverige, men kommer då skriva om det! Här kommer lite bilder på killarna som ett smakprov!

källa: http://justjaredjr.buzznet.com/

Markoolio kommer med en ny låt!


Passa på när den fortfarande går på Bio


Denna gryma filmen går just nu på bio och jag var och såg den för några veckor sedan med min syster och hennes kille. Måste säga att den var riktigt bra. Handlingen är lite rörig i början innan man sätter sig in i de olika personernas livhistorier m.m. Det är många historier som sker pararellt med varandra vilket kan verka lite förvirrande, men knyts på ett bra sätt ihop i slutet.

Namn mässigt var det ingen dålig uppslutning till denna filmen när det gäller skådespelare med namn som Sarah Jessica Parker, Jessica Biel och Ashton Kutcher.
Andra skådespelare som som var med var Jake T. Austin , Michelle Pfeiffer, Zac Efron, Robert De Niro och Christian Fortune.

Tycker inte man ska säga för mycket om en film då det kan förstora halva nöjet med den, men kommer ändå lämna några teasers här under med filmklipp och bilder!

Mitt helhetsbetyg blir ändå 4/5 då den verkligen är kul, underhållande, bra uppbyggd med kärlek som bas i alla berättelser!





Dagens uppifter

- Hitta en lampa till mitt sovrums fönster
- Hjälpa en kompis skaffa praktikplats
- Fika med några kompisar jag inte träffat på ett tag
- Köra ett egenkropps pass med min pilates boll
- Blogga lite mer
.
Vad tycker ni, låter som en bra plan eller!?

Vanessa Hudgens och Austin Butler äter Lunch på At Hugo’s Tacos


Cody Simpson på The 2012 G’Day USA Black Tie Gala


Förlust..

Blev en förlust idag mot Kållered borta. 5-4 på straffar. Tungt, men en välbehövlig poäng fick vi med oss! Nu är det bara att ladda om, träningsledig imorgon och då blir det till att greja hemma!
Mer inlägg kommer ikväll!
Johannes

Demi Lovato på röda mattan före The 2012 People’s Choice Awards

<iframe width="640" height="360" src="http://www.youtube.com/embed/32656OGX71k?feature=player_embedded" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Vazquez Sounds Adele - Rolling In The Deep (Cover)

Underbar cover, måste ses!

Klar för idag

Klar för idag. Gött! 6 timmar jobb, lätt middag hemma med familjen med den internationella maten från McDonald´s och nu blir det tv chill hela kvällen! Vad ska man se på ikväll? Kanske ge gladiatorerna ett försök?

"Ny" låt av Justin Bieber och Jaden Smith


Willow featuring Nicki Minaj - Fireball


Demi Lovato - Give Your Heart A Break


Läggdags!

Tror jag drar mig mot sängen nu! Trött och jobb som gäller imorgon, fun fun!

Så nu  sätter jag på Radio Disney och lägger mig under det varma täcket så hörs vi imorgon.
Natt
Johannes xx

Designen

Nu är designen i stort sätt klar! Vad tycker ni?! något jag ska ändra eller något fel ni hittar? vet att den cpar när man använder internet explorer men orkar inte bry mig om det faktiskt :)
Lämna en kommentar!
Johannes

One Direction - One Thing (Official video)


Jobbar med designen

Som ni kankse ser som jobbar jag med designen, hinner inte göra mycket mer nu, ska iväg och träna. Men fortsätter när jag kommer hem! :) Så hoppas det inte stör er för mkt! :)

Disney fantasten i mig kommer fram!

Måste bara säga det att jag inte skulle vara något utan walt Disney och deras filmer. Ännu en tråkig kväll blev räddad genom att kolla på en av deras walt disney original movie "the Suite life movie" som är en långfilm baserad på tv serien "The Suite life on deck".

Som de flesta disney filmer var denna bra med en helt okej story och bra skådespelare som förgyller den. Många skratt blev det! En film som man bara måste se, men jag har ett problem med Disney i sverige... Varför ska ni dubba alla filmer och serier? Dem blir 1000 ggr sämre, visst de som är 8 år kanske tycker det är bättre, men stanna då vid att dubba de tecknade filmerna då det inte är lika genomskådligt. Låt spelfilmerna vara med orginalspråket. Filmen känsla blir mycket bättre! Om jag kollar på en engelsk film brukar jag välja bort textningen, som den Amerikan jag är! ;)

Sveriges vinterväder

Sveriges vinterväder är så deprimerande just nu. När man haft två snörika vintrar på raken har man glömt av hur det kan vara och nu när vi knappt sett en snöflinga falla och storm efter storm kommer in över landet blir man ganska deprimerande.. Men nu är vi i mitten av Januari och det är nu inte långt kvar till våren och sommaren då vädret förhoppningsvis blir mycket bättre, varmare och soligare!

Nya designen

Är delvis uppe! Tryck f5 för att se den!

Är svenska så svårt?


Sverige

Sverige är magiskt när vädret är som det ska :)


Skön kille!

Skön han är, sen har vi samma nyårslöfte. Får se vem som hållder det bäst :D


Tänkte göra en ny design, hur vill ni att den ska se ut?:)

kommentera era tankar i detta inlägget! :)

Bloggandet går inget vidare..

Början av detta året har inte gått så bra som jag tänkt mig, men det blir ändring på det snart/nu! December och början av Januari har inneburit mycket jobb, men nu minskr det drastiskt vilket kommer ge mig mer tid till bloggen. Så stay tuned! :)

Spy Kids 4

Såg precis uppföljaren på en av de filmer som jag tyckte var skit cool när jag var yngre, nämligen Spy Kids. Det var nu den 4 filmen med temat med barnspioner. Och hur va den?
En billig kopia tycker jag, även om den förmodligen inte var billig att göra, men den ser och känns väldigt fejkad ut. Filmen i sig är uppbyggd för att få fram de 3D effekter som finns, inte själv historien i filmen. Filmens berättlse i sig funkar hyfsat faktiskt då två nya barn får ta på sig uppdraget att rädda världen och denna gången är det en galen skurk som vill stoppa tiden.
Filmen jobbar sig igång med att presentera nya, men även gammla karaktärer. Berättelsen jobbar sig vidare sedan där man presenterar skurken och hans (ja, det är ännu en manlig skurk)  "uppdrag".  Barnen kommer in i uppdraget ooch i slutet räddar barnen världen genom att stoppa skurken.
Skådespelarna gör ett bra jobb, men de kassa effekterna och fokusen på att 3D ska komma fram gör. Men de yngsta kan nog finna den underhållsam.
Betyg: 2,5/5 på grund av dåliga effekter.

Första dagen på 2012

Många saker väntar, både roliga och förmodligen några tråkiga. Men samtidigt. Om allt jämnt hade varit frida och fröjd hade man inte uppskattat de positiva sakerna i livet!
En tanke nu på årets nya start!

RSS 2.0