< Till bloggens startsida

Justin Bieber - Boyfriend

Hela låten

Spring


My room

Ungefär så här ser det ut nu! Det som är kvar är att små plocka och hitta varje saks nya plats!


Torsdagens bestyr

Torsdag och vad har jag gjort och kommer göra?

Avklarat
-gym (benpass)
-Veckohandling av mat med mamma
-plockat upp grejer på jobbet
-skrivit lite saker på datorn åt pappa
-planterat påskliljor
-ätit lunch

Att göra
-ta en promenad i solen
-dammsuga och fixa på rummet
-tvätta en maskin tvätt

Det är väl allt som är planerat just nu i alla fall :)


Sängen

Kvällens sista inlägg! Ligger just nu i sängen och kollar på scrubs på kanal 6. Bjuder på en bild jag fick från en jobbarkompis när vi var och bowla m.m i fredags. Riktigt kul kväll, kommer aldrig glömma den i alla fall!


Me want..


Datorproblem..

Fattar inte att det faktiskt är några som är inne och läser här inne även om jag inte har uppdaterat, tack! Anlednigen till att uppdateringarna inte kommit det senaste är för att min dator gick sönder för ett tag sen. Inte kul! Just nu så har jag snott min syrras dator och kommer försöka behålla den så länge som möjligt, vi får se när hon kräver tillbaka den! ;)

Mer kommer inom kort! ;)

Lång vecka eller?

Nja inte så. Jobb sön,mån,tis och fredag. Träning mån,tis,ons,tors,fre. Tänkte börja dela med mig mer av min träning inom en snar framtid. Måste få i ordning på min dator först så det blir lättare att blogga Har svårt att logga in på blogg.se som det är just nu..

Men tills dess


Popular with Ellena


Saade opening the final!


Skön hon är !


One Direction - What Makes You Beautiful (Live)


Helgen avklarad!

Ja nu var helgens arbete avklarat, riktigt skönt, men tror faktiskt att helgerna är veckans bästa dagar då man får träffa alla goa och glada arbetskamrater. Ska nu tagga upp för gym imorgon bitti. Sen har jag lite idéer på vad jag ska hitta på imorgon. Något extra kul kanske!

Home sweet home

Kom precis hem från stan där jag varit och kollat på lillbrorsans match. Blev lika efter att de hämtat upp en 0-3 underläge. Så helt ok insatts från deras sida!

Nu ska det sovas. Upp och träna kl 7 imorgon bitti, sen jobb 8.30-17.00 och sen kolla melodifestivalen :)


Snart helg som många skulle sagt!

Men för mig börjar jobbet i helgen. Just nu jobbar jag hela helgerna och är ledig på veckorna. Funkar hyfsat ändå. Men skulle vela jobba mer :)

Vad jag har gjort än så länge idag då. Burit in ved (Ja, vi eldar med ved för att få värme och varmvatten) Sen städa jag ur bilen och tvätta den också. Efter det åkte vi in och luncha med min kära far på Donken i Borås. Nu tar jag det lungt innan jag åker in till stan igen för att kolla när brorsan spelar match ikväll!

Det var allt för nu! Funderar på att ha en "frågestund", Vad tycker ni om den idéen?

Johannes

Growing oldHan har verkligen vuxit mycket det senaste!


Dåligt av mig!

Sjukt dålig uppdatering av mig, vet inte varför. Haft en del att göra hemma samt grejat med lite bloggar m.m. Även installerat om datorn och skaffat en beta version av windows 8 :D snyggt tycker jag, lite svårt att hitta än så länge men det blir nog bra när man lärt sig samt att den "riktiga" versionen kommer ut sen :)
 


RSS 2.0