< Till bloggens startsida

Som sagt

So jag skrivit innan så tror jag att Justins nästa album kommer bli stort!! lyssna bara på detta, han uppträdde med en av sina nya låtar i Osla, Norge tidigare idag!Klockren! :D


Justin Bieber - Die in your arms


My room (Bedroom)


Om exakt en månad är hon i Borås och uppträder!


Time for Eurovision Song Contest!

GOOO LOREEEEEENNNNN!

Justin Bieber - Turn to You


Ana Gina!

Måste vara en av de skönaste männiksorna som jag sett på tv. Hon lyckas vara snygg, roliga, klok och smart och allt på ett så naturligt sätt! Har ni kollat in hennes show på svt play? om inte, gör det! :)
http://svt.se/2.173807/1.2754066/del_3_av_8_sara_montazami?page173807=1

Sverige återtog sin heder

Sverige tog tillbaka sin heder idag när de tillslut besegrade norge i öppningsmatchen av VM. Tur för dem! Spelet var inte direkt av någon högre kvalité även om vissa bra sekvenser uppstod.

Men nu ska jag dra mig mot sängen, ett nytt 10timmars pass väntar imorgon :)

Ha det!


Fredag

Precis kört ett överkroppspass på gymmet och nu sitter jag utanför jobbet och väntar på att resten av kollegorna ska komma!:) vet inte vad som flugit i mig men helt plötsligt känner jag att jag har energi till allt! Jobba 40 timmar nu i helgen. 10timmarspass fredag,lördag,söndag och måndag. Vet inte om det är för bristen på fritidsintressen som gör att jag gärna jobbar jämt eller om det är för att jag tycker det är ruskigt kul att hålla igång och dessutom få betalt för det då på jobbet!

Ett litet tråkigt inlägg så här på dagen från min sida ;) tänkte göra om designen ikväll och börja blogga på allvar! So stay tuned!


nyklippt!:)


RSS 2.0