< Till bloggens startsida

XfactorSE har dragit en storvinst!

 

Big inspiration

  Justin Bieber - As Long As You Love Me
 
 

Ifrån sängen i "sjukstugan"

Hatar att vara sjuk, snorig, ont i halsen, ingen energi och ett huvud som någon kört över med ett tåg. Det är så tråkigt att vara sjuk. Tur att man är på bättringsvägen, eller kanske inte någon jätte tur då man får tag i skolarbetet man missat under de två dagar jag varit soffliggandes. 
 
Arbetet jag tagit igen är att jag har skrivit ut et 40-tal sidor med information texter m.m. som vi ska använda oss av i kommande arbeten. Läst 20 sidor om intervjutekniker och pratat med en kurskompis om hur vi ska lägga upp den intervjuplan som ska lämnas in på måndag. Hunnit boka grupprum till vår studiegrupp samt sortera papper och sätta in dem i en pärm så man har lite bättre koll på sina grejer! 
 
Snart ska jag äta lunch för att sedan fortsätta läsa ett långt kapitell (ca 50 sidor) om olika sätt att lära ut på genom olika psykologiteorier. 
 
Hoppas ni som läser min blogg håller er hyfsat friska nu i de tråkiga höstmånaderna för nu är det inte långt kvar till jul! Minde än 3 månader och det kommer gå snabbt dit!
 
H

Favorit i repris! Mello 12

 

Ny single! One Direction - Live While We're Young


Torsdag och mycket har blivit gjort!

Försöker varva ner lite nu här på kvällen innan det är dags att lägga sig. Denna veckan har varit riktigt körig med mycket att göra i skolan, träningar och en match.
 
Matchen igår gick väl så där, årets första förlust 2-3 hemma mot Kållered. Inte mycket att säga, men man måste veta hur det känns att förlora med!
 
Skolan har vi förberett för semenariet vi har imorgon. Läroplans teorier står det att vi ska diskutera och kan bli väldigt intressant! Laddad till tusen kommer jag komma till skolan imorgon!
 
Detta får vara slutet på min lilla sammanfattning så här på kvällen, dags för sängen!
 
stay tuned please! 
 
H
 

Min underbara syster


With my MacBook Pro


botemedel mot bloggtorkan?

Hej alla!
 
Som ni säkert märkt har jag varit ruksigt inaktiv det senaste, eller ja, hela sommaren.. Vad detta beror på finns det många anledningar tror jag, en del som säkert är bra, men vissa som är usla.
 
1, JOBBAT röven av mig hela sommaren, kan väl säga att jag var ledig i snitt 1-2 dagar/månad.. =trött kille när man kommer hem.
 
2, tränat! de få timmarna som jag inte jobbade försökte jag träna så man håller sig i hyfsad form i alla fall..
(funkade väl hyfsat i alla fall :)! )
 
3, I våras när jag jobbade som mest med olika designers gick jag in i väggen kan man väl säga.. Sa ja till allt för många att göra designers, det hela slutade med att jag hade så mycket att göra så jag bara la ner alltihop... Hade ingen ork eller energi till nått. Ber om ursäkt till dem som jag inte lyckades hjälpa, även om jag sa att jag skulle. Det tog bara stopp :(
 
Okej de var lite av de "tråkiga" sakerna.. Nu till de lite roligare hoppas jag!
 
Kommer nu försöka ta tag i bloggandet ordentligt! Tycker det är ett bra sätt att föra en"dagbok" på vad som händer i livet, om tankar och idéer man har m.m. Detta passar utmärkt nu när jag börjat en ny fas i livet då jag för två veckor sedan började studera på högskolan i Borås. Det program jag läser är alltså lärarprogrammet med inriktning på årskurs 4-6. Detta är nog ett av mina livs bästa beslut som det känns just nu och jag tycker det är skit kul och ser verkligen fram emot mitt senare aktiva yrkesliv inom skolan! YEAH!
 
Har ni några frågor är det bara att skriva så kommer jag försöka svara på allt så snabbt och bra jag kan!
 
Peace! 

RSS 2.0