< Till bloggens startsida

!


och denna med!


Bara för att!


Bra musikhöst!

Denna hösten verkar kunna bli riktigt bra om man ser till all den nya musik som kommer släppas av de artister/grupper jag lyssnar på mest!
Demi har redan släppt sitt album "Unbroken" och två nya album kommer släppas i november av Justin Bieber och albumet "Under the mistletoe(1 Noveber) och One Directions första skiva som släppas 22 November om jag minns rätt. Den har dock inget namn än..
Detta kommer bli grymt!
Hjoppe

Fr1day

Äntligen fredag tänker många och delvis jag med. Ska bli skönt med helg och det, men ska ändå jobba imorgon så för mig är det väl ingen större vinst :P Ända skillnaden är att jag kan sova till 9 kanske istället för till halv 8! Vad har dagen bjudit på då? Städning, tvättning, diskning alltså allt det tråkiga man kan göra hemma! Men man överlever så länge man har go musik att lyssna på! Dagens låttips är Move like jagger! Hjoppe

Usel dag

En dag som börjde helt okej slutade helt åt fel håll.. Mår inget vidare just nu så lägger mig nu! Hjoppe

Hemma från träningen!

Kom nyss hem från träningen lite senare än jag tänkt, men glad ändå. Skönt att jag gymma lite idag också, kände att jag behövde det. Måste verkligen komma igång med gymmet igen. Körde bland annat knäböj, rumänska marklyft, bänkpress, axlar, mage och rygg! Nu ska jag ladda om, fixa en ny spellista på spotify jag kan ha imorgon på jobbet! Hoppas ni har en bra kväll! Måste bara säga att Demi Lovatos senaste album "Unbroken" är sjukt bra! Hjoppe

Syrran!

Nere vid kyrkan och hämtar lillsyrran, hon är 5 år och har haft kyrkis


Unbroken - Demi Lovato


bra remix /cover


Know that feeling


Lunchtime!

Today's lunch! Homemade spaghetti bolognese!


Testar mobilblogg

Som sagt, testar att blogga från telefonen!:) ute och går med syrran ( eller hon cyklar ;) vi ska handla grejer till dagens lunch :)


Nya designen och bloggen klar!

Nu har jag bestämt mig för att få en ny start när det gäller bloggandet och har därför bestämt mig för att byta från googles blogger till Blogg.se! Gött! Nu är jag som alla andra svenskar känns det som, haha!
Denna bloggen kommer förmodligen att handla om det mesta som jag tycker är intressant och som jag vill dela med omvärlden.
Och en sak till! Var inte blyga, kommentera gärna så vi kan snacka lite! :)
Hjoppe

One Direction - the book

Open publication - Free publishing - More 1d

RSS 2.0