< Till bloggens startsida

Tentaplugg och gym

Min fredag har varit lite som alla andra dagar denna veckan. Har pluggat inför tentan vi har på onsdag, kört ett gympass och även hunnit jobba på eftermiddagen. De känns lite som att jag nu orkar med väldigt mycket igen. Tror detta beror på att det blir ljusare för varjedag som går och att man verkligen känner att sommaren är på väg nu, sen skadar det ju inte att solen tittat fram det senaste med! 
 
Dagens gympass då. Kom till gymet vid 11 tiden. Först trodde jag att det var smockfullt, men det var inte så farligt sen när jag kom in och värmt upp. Körde ett överkroppspass idag. Tänkte försöka köra köra överkropp och ben drygt varannan dag. Sen kommer jag lägga in vila med!
Dagens pass såg ut enligt följande!
 
7*8 bröst
4*8 övre rygg
4*8 rygg
4*8 axlar
4*8 biceps
4*8 triceps
 
Sista setten blev det inte riktigt 8 rep utan det var målet jag skulle köra till!

Ne nu ska jag kolla på en film med farsan och sen sova. Dags att ladda om för en ny dag med nya utmaningar imorgon!
 
Ha det!
 
(Jobbade med leo lejon idag)

Loreen <3

 
I Lorrens framträdande under melodifestivalen finalen så visar hon återigen vilken stor och var människa hon är. Att köra en show på detta sättet, WHOW! Hoppas verkligen svt spinner vidare på detta till ESC i Malmö, för detta var sjukt bra och skulle passa perfekt i den slogan tävlingen har i år. We are one!

Mycket och inget

Rubriken säger väl allt. Har sjukt mycket att göra, men gör typ inget ändå känns det som? Denna helgen kommer jag arbeta 28 timmar samt skicka in ett arbete i skolan. Har suttit hela kvällen nu och fått klart det. Samtidigt som jag nu ska försöka arbeta så mycket som möjligt så har jag mycket i skolan att göra. Samtidigt som man är uppbokad på allt annat så känns det som att man inte gör nått alls. Inga äventyr, inga nöjen m.m. utan rullar bara i samma hjulspår. Dock blir det ju bättre ju längre in på året vi kommer och desstu närmare sommaren vi kommer!
(Bild: Instagram: @hjoppe - Sova när man ska skriva?)

RSS 2.0