< Till bloggens startsida

2012 Året som gått (Den obligatoriska sammanfattningen)

Nu om man tänker tillbaka så har det året som gått sprungit ifrån oss alla tror jag. Hur många dagar har inte paserat, och hur många upplevelser, minnen och BILDER har man inte tagit. När jag började planera upp denna sammanfattningen i mitt huvud så visste jag inte riktigt hur jag ska börja. Självklart så fick man gå tillbaka i arkivet och ta del av det jag själv har skrivit. För enkelhetens skull kommer jag dela upp den i fyra delar, var och en som representerar var sin årstid. Så ska vi börja med vårvintern 2012?
 
Januari-Mars 2012
Under förra hockeysäsongen gick jag som sagt utan fast jobb vilket gjorde att jag hade för mycket fritid. Målet med denna bloggen var då inte riktigt klar utan jag skrev om tusen olika saker. Disney, musik, film, skvaller av olika slag. Under tiden arbetade jag mycket med olika typer av bloggdesigner och var väldigt intresserad av detta. Engagerade mig mycket i en av de störtsta One Direction sajterna i Sverige, www.onedirectionsweden.se som jag fortfarande äger rent formelt. Februari hände det inte så mycket heller. I hockeyn spelade vi play off slutspel, men åkte ut i första omgången. Det var mycket jobb och dessutom drog melodifestivalen igång, och vilket Mello år detta varit, men mer om det sen. Senare i Mars kom våren och hockeyn tog slut för den säsongen. Det gav mig mer tid till arbete, men även att träna på egen hand och engagera mig mer i bloggdesignandet. Det var även i mars som jag vann den viktiga striden på jobbets mästerskap i Bowling! 
 
April-Juni

Våren gick något fruktansvärt snabbt. Sverige vann i ESC, jag började jobba i princip heltid och med det större ansvaret på jobbet växte jag även som människa. Jag fyllde 20 i Juni, firade midsommar på Liseberg, kusinen tog studenten och jag tränade på bra och var riktigt nöjd med livet. Inga direkt stora saker hände utöver det jag nämnt men trivdes riktigt bra med livet. Det var även under denna tiden som Justin Bieber började släppa sitt senaste album Believe (som jag diggar stort). Men det största som kan hända (nästan i alla fall ) i en persons liv var att jag äntligen lyckades ta mitt körkort! =D
 
Juli - September
Sommarperioden är alltid den stressigaste på jobbet och vi har haft en bra sommar på jobbet då vädret har varit en katastrof i Borås. Utöver det så tränade jag på bra. I månadsskiftet mellan Juli och Augusti så åkte jag och 6/9 iväg på semester till vårt grannland Finland där vi hälsade på lite släktingar, vänner och passade på att koppla av från allt jobb. När vi kom hem så drog hockeysäsongen igång igen samtidigt som jag i början av September började studera på högskolan. Ett val som jag kände var helt rätt och jag har inte tvekat en sekund! One Direction släppte även sin första singel från sitt nya album Take Me Home.
 
 
Oktober - December
Samma bloggtorka som resterande året kan man säga. Pluggade på hundra procent i skolan, arbetade på helgerna och hade hockey på övrig tid kan man säga. Mer än det har inte hunnits med under årets senhöst och för vinter. En del filmer har setts, Take Me home har släppts och jag har kommit in i mitt yrkesval.
 
Det jag har reflekterat själv över nu så här när man ser tillbaka på året som gått är att jag har tagit steget från en osäker liten kille till att tagit ett stort steg in i vuxenvärlden. Även om man vill eller inte så blir man bara äldre och det enda man kan göra är att acceptera det, leva med det och göra det bästa av situationen. Jag har också under detta året lärt känna nya männsikor och vissa av dem har jag kommit väldigt nära och det är jag väldigt glad för. Utan er hade jag inte trivts med livet på det sättet som jag gör idag. Ni tillsammans med mig formar vår framtid och jag hoppas vi alla kommer vara en del av varandras framtid, även om våra väger kommer gå ifrån varandra under vissa tidsperioder. Som ungdommarna på andra sidan sjön säger, Best Friends ForEver. 
 
Om jag tittar fram på år 2013 som kommer så är det mycket kul som kommer hända förhoppningsvis. Resor ska göras, upplevelser levas och band ska knytas starkare och jag ska växa in i det stora kretsloppet här på jorden. Det är något vi alla är på jorden måste inse, vi är alla en del av ett stort kretslopp och vi kan inte ta varandra förgivet. Något jag lärt mig under det senaste året är att planera och lägga upp mål för att lyckas med det man vill få uträttat. Både långsiktiga och kortsiktiga. De kortsiktiga kan vara mål som du ska klara av för dagen eller under en timme. Dessa mål är delmål för att du tillslut ska kunna nå det stora målet som du strävar mot. Så några mål för nästa år är att
 
- Stärka de band jag har med andra
- Uppleva så mycket som möjligt genom resor, upplevelser och utbyten
- Bli bättre på att blogga
- Inspirera andra till att kämpa för det de tror på
- Ha så j'vla kul jag kan!
 
Ett år är gånget och ett nytt är kommet. Det är inte det vi har som är det viktiga utan hur vi använder det som finns. Med dessa ord avslutar jag nu min årsammanfattning och 
 
Önskar er alla ett rikgtigt Gott År!

Kommentarer

Kommentera inl‰gget h‰r:

Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

Bloggadress:

Kommentar:

Kom ihÂg mig?
Trackback
RSS 2.0